zaterdag 5 november 2011

Speciale opening gaat definitief door!

We hebben het tijdens de laatste jaarvergadering met elkaar afgesproken: de komende tijd gaan we een aantal nieuwe, leuke initiatieven nemen om onze optredens zowel voor ons publiek als voor onszelf nog leuker te maken.

Dat wordt komende vrijdag, 11 november 2011, voor het eerst ook voor de buitenwereld zichtbaar. Onze voorzitter Truus Crijns geeft meteen het goede voorbeeld. Zij geeft op het Sophianum aan 5 Havo het vak NLT, dat staat voor Natuur, Leven & Technologie. Voor dat vak maken leerlingen in projectvorm ook een uitgebreid technisch ontwerp. Truus heeft nu een aantal leerlingen zo 'carnavalsgek' gekregen dat ze een hele installatie hebben bedacht om onze opening extra cachet te geven. De leden hebben tijdens de jaarvergadering al een voorproefje gehad, maar het echte moment staat donderdag a.s. om 20.11 uur op het pleintje voor de Zwarte Ruiter op het programma: dan vindt de (ludieke) beoordeling van de projecten plaats, waarbij de leerlingen ervoor willen zorgen dat een krat Gulpener uit een megabak water verrijst terwijl het water spontaan gaat branden.... Komt dat zien, dus!

1 opmerking:

  1. Dag Tjeu,
    Ik had nog niet eerder gereageerd maar wat een leuke blog. Alleen van die kostuums krijg ik nachtmerries. Zo mooi wordt het niet. Maar als de carnaval net zo leuk wordt als vrijdag dan kump ut good. Hoewel Leo nog steeds 's naachts wakker wordt en roept: "in den hiemel, in den hiemel".
    Groetjes Wilma

    BeantwoordenVerwijderen