maandag 14 november 2011

DatdatMog in de prijzen!

Het carnavalsseizoen was dit jaar amper drie dagen jong of we vielen als DatdatMog al in de prijzen. Aan het einde van een zeer geslaagde Artiestenmiddag in Paddock kregen we zondag namelijk te horen dat we dit jaar de 'dagprijs' van dit niet meer weg te denken Gulpens carnavalsevenement zullen ontvangen.

Wat houdt dat in? De organisatoren van de Artiestenmiddag schenken de dagopbrengst elk jaar aan een vereniging in Gulpen. Dat gebeurt als blijk van hun waardering voor de inzet van die vereniging of organisatie voor de gemeenschap van Gulpen en om de lokale vrijwilligers een hart onder de riem te steken. In het verleden kregen o.a. de collega's van Zonder Drank Ginge Klank, Caecilia en de Gaarekiekerkes deze prijs. Dit jaar valt DatdatMog die eer ten deel. De 'cheque' zal worden uitgereikt tijdens onze Generale in het weekend voor carnaval. Daar zal vooral onze penningmeester Anita heel blij mee zijn!


Blijft nog een prangende vraag over: als alle leden zondagmiddag aanwezig waren geweest, dan was die dagopbrengst natuurlijk groter geweest. Nu is die vraag: moeten de afwezigen bij een volgend optreden nu een extra bedrag in de pot stoppen of mogen ze een uurtje minder meedoen als we er iets leuks mee gaan doen? Dat laatste zal volgens onze nieuwe amuzator waarschijnlijk iets eerder een kans van slagen hebben :)



Geen opmerkingen:

Een reactie posten