zondag 20 november 2011

Geweldige avond

Met heel veel plezier kunnen we terugkijken op het optreden tijdens het zatte hermeniekesconcours in Simpelveld op zaterdag 19 november. Het was het laatste optreden in de huidige kostuums en dat werd er een om in te lijsten. Onder leiding van Lei werd ruim een kwartier erg enthousiast gespeeld en de vonk sloeg ook meteen over op het publiek. Dat inspireerde iedereen van DatdatMog nog eens om er nog een schepje bovenop te doen. Na afloop kregen onze zichtbaar voldane en transpirerende muzikanten veel complimenten en kon voorzitter Truus haar balboekje met nieuwe contacten snel vullen.
Het was al laat toen bekend werd dat we met een tweede prijs weer richting Gulpen mochten reizen.
Dit was de uitslag:

Er was een Ereprijs voor t Klink Neet van Brunsum, een eerste prijs voor Zaate Hermenie ‘t Kumpt uit Bingelrade, twee tweede prijzen voor DATdatMOG en een voor Vals Loef uit Ransdaal en drie derde prijzen voor Jot Gekloeet, Herrie Manie en Doebele Forto.

En dit waren de criteria van de jury: volume, piano, valsheid, samenklank, symfonische klank, wanklank, totaal geen klank, goede noten, foute noten, uitstraling, gebrek aan uitstraling, aankleding, show, enthousiasme, in de maat, uit de maat en wie is het beste in staat is om 15 minuten lang de zaal volledig op zijn kop te zetten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten