zondag 12 februari 2012

Zeer geslaagde generale!

Wat een geweldige start van carnaval 2012 was het: de gezamenlijke Generale op zaterdag 11 februari in De Zwarte Ruiter. Vanaf de eerste tonen van het Limburgs volkslied tot en met de schier oneindige zjèmsessie tot na  middernacht was het een aaneenschakeling van vasteloavendklanken en dansende, klappende en zingende carnavalsgekken.

Het muzikale niveau en de sfeer wordt elk jaar nog beter en dus was het zaterdagavond puur genieten. Alle aanwezigen lieten ook nog eens merken dat dit tevens gold voor de nieuwe kostuums van DatdatMog. Wat een fantasie en creativiteit weer, deze keer in groen en blauw.

 
   
 


 
   

Opperkroegceremoniemeester Ruud praatte de live-acts ook dit keer met veel humor aan elkaar.
Hij bombardeerde van De Sjevraoje, Las Galiñas, Traötecloeb Huls, DatdatMog, Zonger Drank Ginne Klank en Ongeremd steeds twee leden tot sleutelfiguur.

   

   

   

 
 
De trouwe supporter-medaille was dit jaar voor Lisette, de dochter van Maja en Jan, die alle tien de Generales van DatdatMog heeft bijgewoond. En de allerhoogste (nieuwe) onderscheiding van DatdatMog, de Gouden Poefel, werd voor de eerste keer uitgereikt aan Connie van de Zwarte Ruiter.


Het mag duidelijk zijn: dit was een avondje uit de historie van onze zaate hermenie met een dikke gouden rand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten