woensdag 22 februari 2012

Tot volgend jaor!

Wilma schreef het gisteravond zo treffend: ut waore super sjoen daag, een fantastische carnaval. Na de geslaagde deelname aan de optocht in Epen (carnavalsmaandag) verzamelden we ons dinsdag al om half twee voor de groepsfoto, die zeker ook een mooie plek op deze blog zal krijgen. Daarna verzorgden we met twee zatte hermeniekes uit Sittard een heel gezellige en geslaagde warming-up voor de Groeëte Gulpener Vastelaovend Finale.



Na afloop van die Finale speelden we voor de winkel van Ed zoals elke zatte hermenieke dat zo graag wil veel nummers achter elkaar en een heel dankbaar meezingend en dansend publiek. Carnaval op z'n allerbest en een meer dan fraaie afsluiting van misschien wel de leukste carnaval in het 10-jarig bestaan van DatdatMog.



Voorzitter Truus sloot Carnaval 2012 officieel af. Aan ons, de rest van de leden, om ook op deze digitale plek een extra dank-je-wel op te schrijven voor Truus, Joep, Anita en Lei die voor alle randvoorwaarden voor deze mooie dagen hebben gezorgd. Tot slot nog een paar foto's en de mooiste videoclip waarmee we deze carnaval kunnen afsluiten: 'Tot volgend jaor' van Spik&Span. Op naar het jubileum!







Het aller-allermooiste liedje om carnaval mee af te sluiten... Pas op voor een overdosis kippenvel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten