woensdag 10 februari 2016

9 Februari 2016 Carnavalsdinsdag

Alweer de laatste

We hebben het alweer achter de rug. 4 Dagen tröttend en flauwekullend met elkaar door het dorp trekken, genietend van elkaar, genietend van anderen. De buienradars hadden voor alle vier de dagen een miezerige ellende voorspeld; ééns moest het moment komen dat ze gelijk zouden krijgen. En dat is dus op die laatste dinsdag geworden. Maar drie dagen lang zaten ze er heerlijk naast en hadden we een fijn droog, zij het af en toe winderig, feest.

De dinsdag staat in Gulpen uiteraard in het teken van de grote Vastelaoves Finale op de markt en die begon absoluut druilerig , nat, plenzend en hozend.




 
 
 Maar dat kreeg bij ons de stemming en de muziek niet eronder. En wij speelden de sterren van de hemel, eerst voor een vrijwel lege markt


Naderhand, mede door de inzet van een stug doorwerkende organisatie en een keur aan artiesten,




steeg de stemming en het aantal volhardende carnavalvierders.



Velen van ons doken onder in het carnavalsgewoel, anderen gingen gezellig samen een hapje eten.
Na afloop van het officiële programma bliezen de echte die hards van DATdatMOG nog geruime tijd de laatste alcoholdampen uit hun longen en konden we, met een goed gevoel over vier geweldige dagen met elkaar, afsluiten. Vier dagen die omgevlogen zijn en waarvan de beelden weer best een tijdje zullen blijven hangen en waar we met plezier op terug kunnen kijken. Waarmee wij andermaal bewezen DAT dat MOG.





Beelden uit het album Carnaval 2016:





















Geen opmerkingen:

Een reactie posten