donderdag 6 maart 2014

De FInale

Daar is-ie dan: het allerlaatste blogbericht over de fantastische carnaval van 2014.

Fotograaf Hans Raymaekers uit Elkenrade maakte een prachtige fotoreportage over de Groeëte Gulpener Vastelaovesfinale. En omdat hij dinsdagmiddag naar eigen zeggen op zoek ging naar de pareltjes op het plein, komt DatdatMog natuurlijk ook in zijn beeldverslag voor:

http://acclararefoto.zenfolio.com/p536273146

(klik op bovenstaande link bij het vasthouden van de Ctrl-knop, lukt dat niet, kopieer dan de link en plaats die bovenin de browser).

De foto's zijn allemaal gratis te downloaden. Je hoeft maar met het rechterdeel van je muis op een foto te klikken en dan op 'Download'. Via 'Share this photo' kun je de foto ook meteen met familie en vrienden delen.

Via de volgende link is de uitzending over de Groeëte Gulpener Vastelaovesfinale terug te zien. (Let op: in het begin blijft het beeld eerst een paar minuten zwart voordat de uitzending begint):

http://www.l1.nl/video/groe%C3%ABte-gulpener-vastelaoves-finale-4-maart-2014


En ook dit jaar eindigen we de blogverslaggeving van carnaval met het liedje dat daarbij het beste past en dat je als echte carnavalist op zijn minst kippenvel bezorgt. En ja, Annet heeft het in de nacht van dinsdag op woensdag om vijf over twaalf exclusief voor mij weer gezongen op weg naar huis:





Geen opmerkingen:

Een reactie posten